Beoordelingen van Mr. Sushi Venray

Recente recensies

5.0
Gerrits Peter
vandaag

Lekker en op tijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sanne
vandaag
Sushi Fan
gisteren

Heeeeerlijke sushi, de Edamme bonen waren niet gaar!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kristel
24 juni 2022
Smj
19 juni 2022

Sushi is top alleen verkeerde sushi gekregen helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bulent Cicekci
9 juni 2022
Maria klaassen
6 juni 2022

Het was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Manuela
3 juni 2022

Was heerlijk en alles vers mooie boxen en een vriendelijke jongen man aan de deur

Anoniem
31 mei 2022

10 min voor de bezorging tijd werden we gebeld dat ze dicht waren wegens privé omstandigheden terwijl we via hun site besteld hadden en er niks van te zien stond, en we wachten nog op terugbetaling.

Annie Cox
22 mei 2022

Lekkere suhshi. Keurig verzorgd

Lynn
17 mei 2022

Lekkere sushi, goede prijs kwaliteit verhouding. altijd erg tevreden over het eten. Enige puntje van afgelopen bestelling was dat de rollen erg los gedraaid waren hierdoor vielen sommige stukje uit elkaar.

Wilma
16 mei 2022

Netjes op tijd bezorgd en het was weer heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Klaassen
9 mei 2022

Het was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Peter
8 mei 2022

Gewoon lekker snel en goed van smaak

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bernie Gommans
8 mei 2022
Ike
7 mei 2022

Helaas onvolledig geleverd. Moeten bellen en ontbrekende deel nageleverd

Renate Wouters
7 mei 2022

We kregen de verkeerde freeroll en we de bijgerechtjes (bak met loempia’s ect.) was zo goed als koud. Verder was 1 sushirol bijna niet te eten, viel meteen uit elkaar als je hem vast klemde tussen de stokjes.

Schoenmakers
3 mei 2022
Imke
29 april 2022

Verwachte bezorgtijd was 19:45 bestelling was 20 min eerder dat was top. Sushi daar in tegen was vergeleken normaal waardeloos. De rollen vielen uit elkaar, de avocado was een grote smurrie en dan avocado maki bevatte bij de helft van de stukjes geen avocado. Erg jammer en sonde van mn geld..

Geert Geven
26 april 2022
Stefan Volleberg
24 april 2022

17.40 besteld om 18.20 geleverd top

Kim v. Montfoort
17 april 2022

Helaas voor de zoveelste keer weer de verkeerde box gekregen... betaald voor de Student Special, en de normale gekregen. Jammer! Sushi is verder heerlijk, maar dit is al de 3e keer dat het fout gaat in een paar maanden tijd bij ons...

R. van Vliet
14 april 2022

De sashimi wordt veel te dik gesneden. En ik heb nou al 3 x gevraagd welke actiecode ik kan gebruiken…

Judith
11 april 2022
Aga
9 april 2022

Echt lekker

Jo
9 april 2022

Was de eerste keer dat we hier bestelde. De bezorger kwam lekker snel. Maar de Shushi smaakte allemaal hetzelfde.

Judith
8 april 2022
Sanne
6 april 2022

Het was weer mega lekker !

Ton Dijt
4 april 2022

Het was weer heerlijk, misschien iets minder warm dan de vorige keer. En keurig op tijd afgeleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Gill
1 april 2022

Belachelijk veel betaald voor zo klein beetje de sisbi met beef betaal je 14.50 voor en de beef was nergens te bekennen sorry voor mij nooit meer of ze moeten met een excuus komen of een tegemoet komen met een bestelling voor nog 1x te proberen

Sylvia
29 maart 2022

Lekkere sushi, vers en op tijd bezorgd.

Linda
29 maart 2022

eten is van goede kwaliteit alleen we misten 10 stukjes nigiri waardoor we nog een keer heen moesten rijden. kreeg wel als excuus extra sushi.

Judith
27 maart 2022
Manuela slegere
26 maart 2022

Super vers, heerlijk

Brigitte
26 maart 2022

Weer heerlijk genoten van de sushi! Het is iedere keer weer een feestje om hier van te mogen smullen!

Christine
21 maart 2022
Ercu
18 maart 2022
Klaassen
13 maart 2022

Was heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice
13 maart 2022

Heerlijke sushi en snel bezorgd .

-
8 maart 2022
Chiel
7 maart 2022

Leuk dat extraatje voor mijn jarige dochter!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S.M. Tseng
7 maart 2022

De eisushi was minder, smaakte niet zo lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Damen
5 maart 2022
A.R.
3 maart 2022

Het heeft goed gesmaakt.

Kasia
26 februari 2022

Super lekker zoals altijd

Familie De klein
19 februari 2022

Lekker, jammer alleen 1 betaling via bank.

Fred van Kampen
19 februari 2022
Michelle
16 februari 2022
Jeroen Robins
14 februari 2022
Jose
14 februari 2022
R
13 februari 2022

Het eten was voor 18.00u besteld. De bezorger was om 17.30u al onderweg. Met als resultaat koude sushi. De vorige keer was de bezorging meer dan een uur te laat. Jammer dat de service niet meer is zoals de eerste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Alice in 't Holt
13 februari 2022
Bart Keijzers
11 februari 2022
De Zwart
7 februari 2022

In 1 woord : Uitstekend.

Hendriks
6 februari 2022

Zeer goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
6 februari 2022
Harold
4 februari 2022

Super vers en erg lekker. Keurige bezorging en bezorger.

Lenie Hermans
3 februari 2022

De sushi was lekker. Werd best wel snel bezorgd.

Iliass
1 februari 2022

Het was weer heerlijk top kwaliteit! Altijd tevreden bij jullie! 👍👌

Smolders
1 februari 2022

We hebben heerlijk gegeten. Mooie opgemaakte schaal. Veel verschillende soorten sushi

Ren
31 januari 2022

Zowel de kids als wij hebben weer genoten!!

Alma
30 januari 2022
Sonja Vd Cruysen
30 januari 2022

Netjes en op tijd

Tjess
29 januari 2022

Super lekker eten.. Bestel hier zeker weer!!

Harmsen
29 januari 2022

Ze hebben me netjes gebeld omdat de handroll niet gemaakt kon worden en ze deze vervingen voor een andere handroll om deze vervolgens vergeten er bij te doen, jammer. Maar het eten was heerlijk!

-
27 januari 2022

Lekker, maar de gember die ik had besteld vergeten helaas.. :(

L
22 januari 2022
Ferdi sevindi
21 januari 2022

Smaakt echt lekker, en super snelle bezoring.

Ton Dijt
19 januari 2022

Uitstekend van smaak, heel vers, netjes verpakt en keurig op tijd afgeleverd!

Jerryl
18 januari 2022
Judy
17 januari 2022

De gefituurde Sushi was dit x niet lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Demi Boom
17 januari 2022
Brechtje Sijmons
15 januari 2022

Super netjes bezorgd. Heerlijke sushi

Laura
15 januari 2022
Erwin
14 januari 2022

Zoals altijd erg lekker en op tijd! Tot de volgende bestelling.

Ren
11 januari 2022

Heerlijk zoals altijd!

Laura
10 januari 2022
Monique
10 januari 2022

Op tijd en netjes bezorgd. Smaak was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico Geurts
9 januari 2022

De sushi was vandaag plakkeriger en slechter gerold dan wat we gewend zijn. We hebben al meerdere keren besteld en dit was de minste daarvan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

M
9 januari 2022
Geert Geven
8 januari 2022

Toppie. Elke keer fijne verassing

Jessica
8 januari 2022

We hebben heerlijk genoten van de sushi.. Ik zeg heel eerlijk dat de eerste ervaring (meer dan een jaar geleden) niet zo positief was. Maar dat hebben jullie ditmaal meer dan goed gemaakt!

Sanne
7 januari 2022

De kwaliteit en versheid van de gebruikte producten mag hoger.

Eric
7 januari 2022

Helaas miste de gember.

Kersten
6 januari 2022

Sushi was heerlijk, maar het was niet goed gegaan met glutenvrij. In mijn glutenvrije bakje zaten 2 soorten sushi met gluten; de vorige 2 keren zijn deze vervangen voor glutenvrije sushi (dit stond ook als verzoek bij de opmerkingen in de bestelling). Graag volgende keer goed opletten; gelukkig zag ik het, maar sommige mensen kunnen hier heel ziek van worden.

Lieke
4 januari 2022

minder pittig en meer stukjes bij de cruncy rollen

E
2 januari 2021
Anoniem
1 januari 2021
Michelle
29 december 2021

Heerlijke sushi. Bij binnen komst stopte ze de laatste rol in de box. Prijs kwaliteit is erg goed in balans. Vaak hebben ze heerlijke specials om uit te proberen zodat je variatie kan blijven houden. Ik kom zeker nog eens terug!!

Amber
29 december 2021

Om half 6 besteld en een verwachte levertijd van half 7. Om kwart voor 7 gebeld, omdat we thuis weg moesten. De bestelling zou binnen 10 minuten bezorgd worden. Om kwart over 7 nog steeds geen sushi en toen we na 55 keer getracht ze aan de telefoon te krijgen (telkens in gesprek toon) stonden ze plots op de stoep om 5 voor half 8. Slechte communicatie!

Willem
29 december 2021

Complimenten voor de service en de kwaliteit

Raoul Gisbers
28 december 2021
Sanne
28 december 2021

Was weer super lekker !

Els Wijnhoven-Bloemen
25 december 2021
Michelle
24 december 2021

Super goed!

M
24 december 2021
Sandra
23 december 2021

Helaas was de ervaring niet zo geweldig. Smaakte allemaal hetzelfde en de sushi viel uit elkaar als je het wilde pakken. Flinke tegenvaller

Indy
22 december 2021
Nicole
21 december 2021

Eerdere bestellingen altijd een lekkere variatie aan sushi. Helaas viel deze bestelling tegen, heel veel hetzelfde al was de smaak wel goed maar eentonig bijna alles met krabstick.

Marian
20 december 2021

Heerlijk eten en mooi op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Geert Geven
16 december 2021

Snelle levering lekker en goed

Gerrit Spreeuwenberg
16 december 2021

Sushi van hoge kwaliteit!

Willemijn
16 december 2021

Nog nooit tegengevallen, ook nu weer niet!

Mieke
12 december 2021

Alles was prima. Ik kon alleen tijdens het bestellen niet voor de free roll kiezen. Dit zag ik pas na het bestellen. Waar had ik dit in moeten voeren? Nu ben ik deze mis gelopen helaas

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reijnders
11 december 2021
Karin
11 december 2021

Super verse lekkere sushi

W. Janssen
11 december 2021

Perfect voor kwaliteit van product en bezorging.

Mieke Sulocha de boer
7 december 2021

Heerlijke sushi

Peter
5 december 2021

Mooi op tijd en heel lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Elena
5 december 2021

Lekkere sushi en altijd op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Edwin
5 december 2021

Wederom erg lekker!

Christel
5 december 2021

Heerlijke sushi! Glutenvrije sushi ook goed verzorgd!

Nicole
3 december 2021
Noëlle
3 december 2021

Lekker en snel!

O
3 december 2021

De sushi was lekker. Jammer dat de mini springrolls koud waren bij aflevering.

C.
2 december 2021

Bezorging veel te laat (40min) als planning! Kwaliteit 4 pers gegeten, geen van ieder vond het lekker zoals hiervoor besteld. Totaal niet lekker!

Theo Houwen
30 november 2021

Onze dochter vond het erg lekker, maar we hadden meer verwacht, op de plaatjes lijkt het alsof je meer krijgt. Verder was alles perfect.

Lgw
30 november 2021
Reuver
28 november 2021

Lekker, maar wel duur.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Maud
28 november 2021

Rijst was niet lekker

Ton Dijt
27 november 2021

Heerlijke verse sushi. En de crispy sushi was nog lekker warm. Alles werd keurig op tijd afgeleverd!

Patricia
25 november 2021

Prima

John
25 november 2021

Heerlijk en precies op de afgesproken tijd bezorgd!

Hakuna
15 november 2021

Ik miste de wasabi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Hans
15 november 2021
Wesley
14 november 2021

Lekker vers en goed bereid, fluweel zachte rijst en erg lekker allemaal. Goede prijs kwaliteit, wij halen hier echt vaak en dit is voor ons toch zeker de beste in de regio! Aanrader!

M
13 november 2021

Goed van smaak. Bestelling tijdig gereed. Netjes en stevig verpakt. Vriendelijk geholpen. Telefonisch contact ook prima.

Erwin
13 november 2021

De sushi's zijn (te) klein voor de prijs. Ik zou adviseren om of de prijs te laten zakken of de sushi's iets groter te maken.

fredvankampen
10 november 2021

Keurig op tijd. Zo lekker dat we eigenlijk tekort kwamen. Volgende keer nog meer bestellen.

Brenda
9 november 2021
Matt
8 november 2021

Op zondag geleverd en maar een paar minuten later dan de afgesproken tijd. M.a.w. op tijd. Het was heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kim
8 november 2021

Super goed en lekker!!

Hopman
7 november 2021
Sanne
6 november 2021
Esmee Bom
3 november 2021

Zeer snelle bezorging!

Willem
3 november 2021

Snel bezorgd, goede kwaliteit en voldoende soja saus en wasabi meegeleverd

Melanie bergmans
31 oktober 2021

Lekkerdere sushi heb ik nog nooit gehad 🥰

E. Koenen
31 oktober 2021

De rijst was iets te droog, mag wat smeuïger zijn. Verder oké.

Marie
30 oktober 2021
Elena
30 oktober 2021

Was op tijd bezorgd en erg lekker!

Judith
30 oktober 2021

Er zat op beide maki's geen saus, terwijl deze er wel op horen te zitten. Het betreft de spicy Tuna en maki umagi. Jammer, want dit geeft het wel meer smaak.

Louise Straatman
29 oktober 2021

Heerlijk alles goed verzorgd en erg lekker en op tijd bezorgd Doen we nog zeker eens bestellen

Moni
29 oktober 2021

Goed geregeld! Bedankt :) heel tevreden.

Patricia
28 oktober 2021

Super goed

Indy
27 oktober 2021

Bezorging was precies op tijd maar de sushi heeft vrij weinig smaak.

Jaspers
26 oktober 2021

Nog nooit tegengevallen. Leuk dat je bij een volle spaarkaart box C gratis krijgt!

Daantje
25 oktober 2021
Daniëlle
25 oktober 2021

Het was echt heerlijk!! De crispy box is echt een aanrader.

Loyce
24 oktober 2021

Het was heerlijk!

Hartevelt
24 oktober 2021
Marly camps
23 oktober 2021

Jammer dat er dit keer veel komkommer ipv avocado in de sushi van box c zat

Tonton
23 oktober 2021

Netjes op tijd geleverd. Zag er goed uit en alles was heerlijk.

Van pelt
22 oktober 2021

Perfecte smaak en goede service !

Erwin Kuijpers
15 oktober 2021

Heerlijke verse en zeer goed en smaakvolle sushi waar ík vanavond met een aantal mensen heb mogen genieten. HEERLIJK

Sanne
13 oktober 2021

Lekkere sushi! Alles erop en eraan. Vriendelijke bezorging. Verbeterpunt: verhouding prijs-kwantiteit is wat scheef (hoge prijs voor beperkte hoeveelheid sushi), met name wanneer je losse sushi bestelt.

Loek
12 oktober 2021

Goed gegeten, mooi op tijd. Wat warm moest zijn was ook goed warm.

Rouvroye
12 oktober 2021
Manuela
10 oktober 2021
Andy
9 oktober 2021

Netjes op tijd klaar en heerlijk! Zeker een aanrader.

Daniëlle van den Tillaart
29 september 2021

Vriendelijk personeel, erg lekkere sushi en de bezorging is erg snel. Heel tevreden!

Mika
28 september 2021
Maxime
26 september 2021

Sowieso altijd al fan van de Mr. Sushi. Deze mensen in Venray waren uiterst vriendelijk. Het was sneller klaar dan vermeld. En de sushi, tja, zoals altijd super lekker.

Fred
25 september 2021

Perfect geregeld; op tijd geleverd; zag er heerlijk uit en smaakte nog lekkerder. Ten zeerste aan te bevelen.

Hans
24 september 2021

Kwaliteit was redelijk maar voor de prijs krijg je bij andere aanbieders meer en minstens dezelfde kwaliteit.

Bruijs
23 september 2021

Goede sushi en op tijd bezorgd, niks op aan te merken. Voor herhaling vatbaar !

Annie
20 september 2021

De eerste keer online bestelling Venray geplaatst: - exact op tijd - nette bediening bij ophaling - keurig verzorgde verpakking en het meest belangrijke: - DE SUSHIS WAREN HEERLIJK We komen zeker weer .....

Hamann
17 september 2021
Cremers
14 september 2021

erg lekker

Brian
12 september 2021

Was heel lekker rijst was lekker zacht toppie

Edwin van der Hoff
10 september 2021

Zag er mooi verzorgd uit en was zeer lekker.

Ronald
9 september 2021

Topkwaliteit!

Appie
8 september 2021

Sushi perfect maar de extra roll middels free roll besteld. Website geeft toegevoegd maar stond niet op de bestelling en is ook niet geleverd. Wel door me sushi gecorrigeerd maar site verdient aandacht net als afhalen verkeer klikken en je zit weer bij bezorgen…

Susanne
4 september 2021

Smaakte goed maar er miste een nigiri :(

O.
4 september 2021

De hoeveelheid ten opzichte van de prijs viel tegen.

LC
31 augustus 2021
WK
30 augustus 2021

Goede kwaliteit en zeer snel bezorgd binnen ca 20 minuten

Bergmans
29 augustus 2021

Het was weer heerlijk!

Familie de klein
28 augustus 2021

Was heerlijk vooral warme gerechten.

Erens
27 augustus 2021

€2,- bezorgkosten voor lokale bezorging is behoorlijk aan de prijs. Gelukkig maakt de kwaliteit van de sushi alles goed.

Rian
26 augustus 2021
Patricia
25 augustus 2021

Super

Ron
18 augustus 2021

Om 14.20 een bestelling geplaatst voor een levering om 18 uur. Levering kwam pas om 18.15 !! Dingen kunnen altijd tegenzitten of fout gaan. Maar bel even als de gevraagde levertijd niet gehaald kan worden!

MV
15 augustus 2021

Heerlijke vers bereide sushi, wat je duidelijk kon proeven! Zelfs een stukje van de sashimi teveel gekregen, maat dat was zeker geen probleem. Ik weet niet of het technisch mogelijk is maar een SMS of een berichtje als je bestelling eerder klaar is, zou nog makkelijker zijn.

Rina
14 augustus 2021

Super zoals altijd!

Pieter
13 augustus 2021

Bijna alles prima. Helaas bakje gember niet meegeleverd.

Dave
13 augustus 2021

Super lekker, was klaar op afgesproken tijd, 5€ korting with actioncode. Dank je wel Mr. Sushi Venray Dave

Patricia
8 augustus 2021

Super snel vbezorgd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jos
2 augustus 2021

Goede prijs kwaliteit. Op tijd klaar. Kortingscode werkte niet met bestellen werd nog netjes verrekend.

Nicole Masselink
30 juli 2021
Elena
30 juli 2021

Lekkere sushi en goede service!

Ruben
24 juli 2021

Heeurlijk pikkies

Willem
23 juli 2021

Mijn bestelling zou om 18:25 bezorgd worden. Om 18:20 belde men me op km te vertellen dat het misschien een paar minuten later kon worden omdat de bezorgers nog niet terug waren van andere bestellingen. Wat een service! Uiteindelijk kwam de sushi een paar minuutjes later, geen probleem. Erg lekker gegeten!

Maan
19 juli 2021

Sushi is altijd super goed. Bezorgers zijn vriendelijk. Karaage was verschrikkelijk, alsof je puur kippenvet aan het eten bent.

Tineke
9 juli 2021

Perfect!

Andre
30 juni 2021
D. Verolden
30 juni 2021
Corry Gerrats
27 juni 2021

Doordat de schotel niet de hele tijd of niet helemaal horizontaal was gehouden waren de sushi’s een beetje naar 1 kant geschoven. Klein minpuntje. Voor de rest was her helemaal goed. Een aanbeveling zeer waard.

Nathan
25 juni 2021

Nette service zeker een aanrader !!

Mia Schols
23 juni 2021

Heerlijke sushi!! Netjes en overzichtelijk verpakt. Voor herhaling vatbaar!!

erica
21 juni 2021
Marieke
20 juni 2021

Goede sushi

Faas
19 juni 2021

Het was echt lekker en apart. Alleen dacht ik bij de bestelling dat als er geen aantal stuks bij staat, dat het om 1 hapje ging, dus bestelde ik er 2, maar het waren er 6. Dus x2 = 12 stuks en dat bij 2 soorten sushi samen met nog andere sushi was wel heel veel voor 2 personen!

Lynn Rongen
18 juni 2021

Lekker sushi, top service!

Joyce
18 juni 2021

Prima gegeten. Vraag me wel af of de tempura ebi rol echt met kip was gemaakt.

B Lenders
12 juni 2021

Erg lekkere sushi!

groetjes uit cuijk
10 juni 2021

Super lekkere en verse sushi! daarvoor rijden we wel een stukje!

Barbara
6 juni 2021

De sushi’s waren lekker, maar de spicy versies waren gewoon pittig gemaakt door allemaal een veeg van dezelfde hete rode saus te geven. Daardoor smaakten die eigenlijk allemaal hetzelfde. Volgende keer geen spicy meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Patricia
5 juni 2021

Prima

Vaste klant
27 mei 2021
Patricia
26 mei 2021

Geweldig

Karen
26 mei 2021

De sushi was echt heerlijk! Niets aan op te merken! We hebben er van genoten!!

Nicole
25 mei 2021
Lucia Knops
25 mei 2021

Genoten!!

Marloeke
25 mei 2021

Het was lekker en precies op tijd bezorgd!

Fessl
24 mei 2021

Prima weer mooi op tijd en goede kwaliteit 👍👍👍👍

Danielle
23 mei 2021

Wederom heerlijke sushi en zelfs op prime time 18u staat het netjes op tijd klaar

Debbie
23 mei 2021
Marly camps
23 mei 2021

Jammer dat de bezorger te lang onderweg was geweest waardoor de warme hapjes te koud waren geworden. Dat zijn we bij jullie beter gewend!

Arts
22 mei 2021

Sushi is altijd super hier

JvK
22 mei 2021

Het was heerlijk. Jammer dat jullie niet bezorgen buiten Venray

Jaspers
20 mei 2021

Zoals altijd weer helemaal prima in orde. Heerlijk!

Mi
18 mei 2021

Weer super lekker!

Ano
16 mei 2021
Patricia
16 mei 2021

Prima

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Harold
14 mei 2021

Alles lekker en vers en snelle bezorging, super!

Hotske
14 mei 2021

Heerlijke sushi. Vlotte levering. Hier bestel eens vaker. Bedankt !

Carel
13 mei 2021

De sushi heeft niet de licht-zure smaak van rijstazijn. De sushi smaakt zelfs zoet. Dat was niet de smaak sensatie waar ik en mijn gezin naar op zoek waren.

Onbekend
13 mei 2021

Crispy roll. Super lekker.

J.Niessen
10 mei 2021

Top verzorgd en super lekker! Aan te raden

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Verdelen
9 mei 2021

Netjes op tijd geleverd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Nico
9 mei 2021

Op tijd geleverd maar de rollen waren niet fijn gerold. Vielen uit elkaar tijdens het eten. Beetje zonde.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Randy
9 mei 2021

Super lekker en super vers gemaakt, nergens lekkerder, bestellen daardoor lekker vaak 😉

Patricia
9 mei 2021

Super

Rongen
8 mei 2021

Super lekker.

Iris
8 mei 2021
M.
2 mei 2021

Beetje te vroeg bezorgd maar was weer erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Wessel
1 mei 2021

Lekker en snel bezorgd

Amy
30 april 2021

Erg lekkere shushi!! Krijgt er lekker veel soja saus bij

Stephanie
30 april 2021

Heerlijke sushi

Croque
27 april 2021

Lekkere sushi en sashimi en dim sum box was nog warm... top!

DVB
27 april 2021

Prima kwaliteit en altijd op tijd klaar

J.H
27 april 2021

Gewoon Top.

Jenny
20 april 2021
Ton
19 april 2021

Het was weer heerlijk en vers en keurig op tijd bezorgd

Lucia
15 april 2021

Dochter heeft nog nooit zo n lekkere gehad zegt ze. Vinden wij ook weer. Top! En na bellen dat er iets niet was iets anders lekkers met zalm brengen!!

Judir
14 april 2021

Is altijd goed

SB
14 april 2021

Was heerlijk!

Frank
11 april 2021

Eerste keer een bestelling gedaan was lekker zal vaker wat bestellen

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Andrea en Janneke
11 april 2021

Bij de bezorging zaten allen de koude gerechten erbij. We hebben de winkel gebeld en 15 min later werden ook de warme gerechten geleverd. Jammer. Maar de kwaliteit was top zoals altijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Iliass
10 april 2021

TOP! Zoals altijd!!! Aanrader voor iedereen👍👌

Peggy
9 april 2021

.

Willemijn
8 april 2021

Nog nooit tegengevallen

E.Vollebergh
6 april 2021

's Ochtends al besteld, om 13.00 uur bevestiging bestelling dat deze om 18.00 uur gebracht zou worden. Om 19.30 uur naar vestiging de Bleek gereden omdat men telefonisch niet bereikbaar was, daar nog tot 20.10 moeten wachten voordat mijn bestelling (met ordernummer 1!!!!) klaar was!!! In de zaak stonden nog meer mensen die om 18.00 besteld hadden om te bezorgen, maar ook om 19.00 uur en die kregen nog eerder hun bestelling mee dan ik. Kortom, slecht.

Jeanet kuipers
6 april 2021

Niet bezorgd, zelf gehaald omdat het er na een uur nog niet was. En de telefoon niet werd opgenomen. Sushi was redelijk maar slordig. Konden het niet aan maar neem dan niet zoveel bestellingen aan!!

Ed de Gooijer
6 april 2021

Bestelling anderhalf uur te laat geleverd, triest

Joep
5 april 2021

Ik heb een bestelling geplaatst. Ik heb hierna gebeld omdat het lang duurde, bleek de bestelling geannuleerd te zijn. Ik heb wel al via iDeal betaald. Ik had hier een mail over moeten ontvangen maar die heb ik nooit gekregen. Nu krijg ik zelfs een mail over hoe mijn bestelling was. Hier klopt niks van.

Theo
5 april 2021

Mooie opmaak en presenteer schaal van de family sushi box. De goedkopere sushi waren wel oververtegenwoordigd en veel smaaklozer dan we eerder van jullie gewend waren? Dat was een flinke domper op het verjaardagsfeestje. Een flink restant is naar de kippen gegaan.

Anne
5 april 2021

Jammer dat je alleen op de dag zelf kunt bestellen! Na telefonisch contact een dag eerder besteld en dit in de opmerkingen gezet. Gaat het alsnog mis. 4 x bellen en na moeite een 1,15 minuten later pas kunnen genieten. Jammer!

J.H
4 april 2021

Gewoon top.

Thiele
30 maart 2021

We hebben de bestelling opgehaald en moesten een half uur langer wachten. Dit is niet prettig. Wat ik ook raar vindt is dat je bij een iDEAL betaling transactiekosten moet betalen van 0.25 cent. Dat is niet meer van deze tijd!!!

M.
29 maart 2021

Super lekker gegeten. Alleen jammer dat de bezorger niet wist waar hij moest zijn. (Adres en naam van de winkel erbij gezet) Heb hem 3x voorbij zien fietsen, en na 2x gebeld te hebben, een half uur later hadden wij ons eten. Gelukkig maakte het lekkere eten het wel weer goed!

Iris
29 maart 2021

Voornamelijk de Flamed Salmon Roll beviel goed. Helaas klopte onze bestelling niet helemaal en kregen we Kani Maki's in plaats van de bestelde Kani Nigiri's.

Brigitte
25 maart 2021

Zoals altijd is het heerlijk genieten ☺️ de sushi van mister sushi

Swinkels
21 maart 2021

Super lekker , voldoende variatie in de keuze

Sanne
21 maart 2021

Heerlijke sushi! Enige kleinigheidje: de truffelmayo zat meer op het dekseltje dan op de sushi. Verder genoten!

AC
21 maart 2021

Heerlijke sushi! Wel twee aandachtspunten: - de mayo wordt altijd vergeten bij de Ebi roll wanneer ik bestel. Heb het bij de laatste bestelling in de opmerkingen gezet maar dan helaas ook geen mayo. Vind het zo lekker!! - de bezorging is lekker snel. Alleen de bezorger staat pal voor je deur en houdt geen 1,5 meter afstand. Is wel vriendelijk!

Mieke Lensen
20 maart 2021
Erwin
20 maart 2021

Dank voor het lekkere eten en de leuke attentie voor de verjaardag van mijn vrouw!

Sonja Vd Cruysen
19 maart 2021

Was weer super lekker

Mandy
14 maart 2021

Het was heerlijk.. Wij hebben er van genoten! Zou helemaal top zijn als ze bij ons in het dorp ook zouden bezorgen. Dan zouden we zeker vaker bestellen.. Maar heb het er voor over om naar toe te rijden.

sandor
14 maart 2021

lekker eten!!!

Mieke Sulocha de boer
12 maart 2021

Lekkere sushi, alleen slechte uitleg als je iets vraagt. Eerst kreeg ik in Januari nog bij 25 punten box c en ineens krijg ik bericht u heeft 25 punten op naar de 30 voor box c dat klopt niet. Vroeg erna en kriig dan een half antwoord op mijn vraag. Dat is storend

Sam
9 maart 2021

Helaas zat de flamed beef niet bij de bestelling.

Van Coeverden
8 maart 2021

Bezorging 20 minuten later dan verwacht waardoor onze gasten in tijdnood raakten i.v.m. de avondklok

Sushi liver
8 maart 2021

Heerlijke sushi, wel echt een belachelijk klein bakje zeewier. Eerste keer dachten we dat het een foutje was maar nu weer zo ienimini.. Verder lekkere sushi.

Joyce
7 maart 2021

Super lekker, super dnrl

Dave
7 maart 2021

Very inice. Ready sat agreed time. Top. Thanks.....

Sofie
6 maart 2021
Steffie
5 maart 2021

Altijd lekker en goede kwaliteit! Weer heerlijk gegeten.

Lucy
4 maart 2021

Heerlijke sushi en stond netjes op tijd klaar.

Marjo Rouvroye
2 maart 2021

Heerlijke sushi

HBS
1 maart 2021

Top!!

willemijn
1 maart 2021

nog nooit tegengevallen, ook nu weer niet.

Sushi genieter
25 februari 2021

Zoals altijd , heerlijk weer genoten !!!

Lisa
25 februari 2021
Isolde
25 februari 2021

Prima! Al vroeg besteld 14 uur om 15 uur af te halen. Mevrouw stond alleen en duurde 10 minuten langer. Waardoor ze iets extra’s gaf. Was heerlijke sushi!

Nicolet
22 februari 2021

Prima Sushi. Jammer dat we alleen de extra bestel soja saus kregen en niet de sojasaus die ongetwijfeld al bij de sushi hoort te zitten. Er zat ook geen wasabi bij. En helaas zaten ook de bestelde eetstokjes niet bij de bestelling.

Lisa Martens
22 februari 2021

Dit is de tweede keer dat ik bestel bij Mr Sushi Venray. We hadden het een beetje gehad met onze gebruikelijke sushizaak waardoor we besloten deze te proberen. Sushi is heerlijk, bezorging is goed. Bij de eerste keer was de bezorger een half uur later maar dit kwam door onvoorziene omstandigheden op de weg, dus dat was gewoon pech. Bij beide bestellingen kregen we tot onze verrassing zelfs iets extra's erbij, super! Vriendelijke prijzen, ook enkele vegetarische opties.

Vervoort
22 februari 2021
Mike
21 februari 2021

Erg lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marly Camps
20 februari 2021

Voor het eerst waren de warme hapjes niet meer echt warm, bezorger lang onderweg geweest? Jammer, nooit eerder voor gekomen, smaak verder heel goed.

Cremers
19 februari 2021

Weer heerlijk gegeten! Snelle levering en heerlijke sushi! Voor ons echt de beste!

Linda
17 februari 2021

Heerlijk gegeten

Venn
16 februari 2021
M van der Hart
14 februari 2021

Heerlijk gegeten, ondanks slechte wegen door de sneeuw netjes bezorgd. Sushi en sashimi van goede kwaliteit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dovens
14 februari 2021

Geleverd werd 30 min te laat. Geleverd werd de schaal met het eten 3/4 aan een kant, dus niet recht gehouden bij transport.

Sjors
13 februari 2021

Heerlijke sushi!

Rob van Gameren
13 februari 2021

Prima. Zag er mooi uit en smaakte erg lekker. Vanwege verjaardag van onze dochter ook nog extra gerechtjes gekregen. Top.

Lara
12 februari 2021

Beste sushi ever!!!

Estelle
11 februari 2021

Altijd super lekker!

Joop Bekenes
6 februari 2021

Goede kwaliteit, goede presentatie. Wel probleem met de punten. Heb inmiddels 317,50 euro aan bestellingen gedaan maar nog nooit iets kunnen doen met mijn punten. Waar kan ik zien wat mijn puntentotaal is? Zou 31 moeten zijn,

Nicole
6 februari 2021
Margot
4 februari 2021

Heerlijke sushi, snelle bezorging!

Marion
30 januari 2021

Het was heerlijk

Janssen
30 januari 2021

Lekker, op tijd gebracht, heel vers. Echt top!

Mark
30 januari 2021

Echt heerlijk! Heb er gewoon geen andere woorden voor.

Stef
30 januari 2021

Smaakvol vers en betaalbaar. 10 punten.